Medarbejder- og Kompetencestyrelsen bliver den første styrelse under Skatteministeriet til at benytte mTIME

Thu Oct 08 2020

Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, eller lidt kortere MEDST, har købt aktivitets- og tidsregistreringsaplikationen mTIME til deres omkring 100 medarbejdere. Medarbejder- og Kompetencestyrelsen er derved den første styrelse under Skatteministeriet til at benytte sig af mTIME.


Uden yderligere tilpasninger Grundet mTIME's standardintegrationer til statens systemer, kan mTIME hos MEDST samarbejde direkte med Statens Administration (SAM).


Vi er super glade for, at kunne byde Medarbejder- og Kompetencestyrelsen velkommen som ny kunde her hos TIMEmSYSTEM.

Organisation


Medarbejder- og Kompetencestyrelsen varetager opgaver knyttet til overenskomstforhandlinger, løn, pension, ledelse og personale.


Medarbejder- og Kompetencestyrelsen blev etableret som styrelse i Skatteministeriets koncern den 1. oktober 2019. Det skete som resultat af en ressortomlægning, der fulgte efter folketingsvalget i 2019, hvor områderne for overenskomstforhandlinger, løn, pension, ledelse og personale blev flyttet fra Finansministeriet til Skatteministeriet.  


Styrelsen har ca. 100 medarbejdere og er lokaliseret i København.

Få nyheder på e-mail

 

​Registrér dig her, og få tilsendt nyheder eller invitationer til events.

Vi bryder os heller ikke om spam, så det behøver du ikke være nervøs for. Du kan også altid nemt afmelde dig, skulle du ikke længere ønske mails fra os.

 

... eller følg os på SoMe

 

Du kan også fange nyhederne ved at følge os på LinkedIn og Facebook 😉