Ny kunde: Syddansk Universitet

Mon Sep 16 2019

Det glæder os at kunne meddele, at Syddansk Universitet nu er blandt vores mange mTIME-kunder.

SDU åbnede dørene for de første studerende i Odense i september 1966, og siden da er det gået stærkt. De har nu fem fakulteter med omkring 30.000 studerende, heraf mere end 15% fra udlandet, og knap 4.000 ansatte fordelt på hovedcampus i Odense samt regionale campusser i Slagelse, Kolding, Esbjerg, Sønderborg og København.

Flere internationale undersøgelser dokumenterer, at de laver forskning i verdensklasse, og SDU er samtidig det første universitet i Danmark med omfattende testbaseret optag, der giver ansøgerne mulighed for at blive optaget på andet end kun deres eksamenskarakterer.

 

Syddansk Universitet er efterhånden en del af fortællingen om mange liv. De ca. fem år, man investerer i en universitetsuddannelse, kommer til at sætte dagsordenen for resten af ens tilværelse. Og med omkring 115 uddannelser inden for humaniora, samfundsvidenskab, naturvidenskab, sundhedsvidenskab og ingeniørvidenskab, er der nu uddannede fra SDU på stort set alle pladser i det internationale samfund.

Få nyheder på e-mail

 

​Registrér dig her, og få tilsendt nyheder eller invitationer til events.

Vi bryder os heller ikke om spam, så det behøver du ikke være nervøs for. Du kan også altid nemt afmelde dig, skulle du ikke længere ønske mails fra os.

 

... eller følg os på SoMe

 

Du kan også fange nyhederne ved at følge os på LinkedIn og Facebook 😉