TE Summit 2020

Tue Jan 21 2020

Igen i år inviterer TimeEdit i Sverige til TE Summit. Te Summit er 2 dage i skønne omgivelser med oplæg, workshops, inspirationsfortællinger og rigtig gode networking-muligheder indenfor TimeEdit, skemalægning, planlægning og digitalisering. TimeEdit præsenterer nye funktionaliteter og moduler og giver os indblik i hvad der ligger i pipeline i fremtiden.

Tidligere år, har vi oplevet, at vi som danske deltagere, får rigtig god mulighed for at udveksle erfaringer med hinanden og har rigtig gode muligheder, for at få TimeEdit Sverige i tale om de ønsker danskerne har. Det gør altid et positivt indtryk, når TimeEdit Sverige kommer i direkte kontakt med de danske kunder og ønskerne ikke kun går gennem de danske konsulenter.

Igen i år, giver TIMEmSYSTEM et glas til de deltagere, der ankommer allerede tirsdag aften. Vi plejer at få rystet dansker-gruppen godt sammen, så de der gerne vil være sociale, kan finde hinanden.

Vi håber at se alle jer ”gode gamle kendinge”, såvel som alle jer nye TimeEdit-kunder.

Eventet afholdes 22. til 23. april i Vesterås i Sverige, men husk at plejer at være flere der mødes allerede tirsdag aften d. 21.

 

Der kan læses mere om TE Summit 2020 på eventsiden hvor man også kan tilmelde sig

Få nyheder på e-mail

 

​Registrér dig her, og få tilsendt nyheder eller invitationer til events.

Vi bryder os heller ikke om spam, så det behøver du ikke være nervøs for. Du kan også altid nemt afmelde dig, skulle du ikke længere ønske mails fra os.

 

... eller følg os på SoMe

 

Du kan også fange nyhederne ved at følge os på LinkedIn og Facebook 😉