top of page

Den nye ferielov siden sidst

Tue Oct 01 2019

Den nye ferielov kan være et forvirrende emne. Heldigvis understøtter vores systemer til aktivitets- og tidsregistrering den nye ferielov, hvilket gør brugernes hverdag en smule mere overskuelig. Systemerne holder styr på optjening, tildeling og afvikling såvel som planlagt afvikling af ferien.

Vi ønsker at holde systemejerne opdateret vedr. overgangsfasen til den nye ferielov, så her er en opsummering af hvad der er hent siden sidst 😊

Den nye ferielov i mTIME

Siden sidst er er overgangsfasen godt i gang med at blive implementeret hos vores kunder. For de fleste handler det kun om, at der bliver tildelt 16,64 feriedage til afholdelse i miniferieåret fra den 1/5 2020 til 31/8 2020 og ikke 25 dage som i den gamle ferielov. I mTIME håndteres det ved opdatering af procedurer og opsætning med hjælp fra en vejledning. Læs mere inde på vores kundecenter.
Næste fase, som er samtidighedsferie, er mTIME-teamet godt i gang med at udvikle. Det vil I høre meget mere om.

Den nye ferielov i mTS

I mTS skal en enkel procedure opdateres inden den 31/12 2019, og så er er kunderne klar til at tildele ferie til miniferieåret 1/5 2020 til 31/8 2020 som hidtil. Kunder der er blevet opdateret efter den 1/7 2019 har fået den opdaterede procedure.
Næste skridt i mTS er håndtering af samtidighedsferie. Et emne, som var et vigtigt punkt på mTS’s ERFA-møde.

RonnieUdesen.jpg

Skal vi kontakte dig?

Indtast din e-mail forneden, og så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt.

Tak! Du hører fra os ASAP.

bottom of page