top of page

mTIME ERFA-møde 2019

Mon May 20 2019

Få det seneste nye, bliv inspireret og del din viden på tværs.

Den 5. september 2019 afholder TIMEmSYSTEM det årlige ERFA-møde i Glostrup for vores mTIME-kunder. På agendaen er der nyheder i mTIME, roadmap, gæstetalere og ny ferielov om formiddagen. Efter frokost er der fem spor, som du kan vælge dig ind på: 'Tips og tricks'-spor, uddannelsesspor, 'roadmap 2020'-spor, dataspor og et ERFA-spor. Dagen er rammet ind af videndeling på tværs og er en god mulighed for at blive opdateret på mTIME-landskabet og møde dine mTIME-kolleger.

ERFA-mødet henvender sig til både HR- og økonomimedarbejdere.

Skynd dig til tasterne og tag kollegaen under armen! Sidste år gik det stærk, og der var hurtigt en venteliste.

Du melder dig til på vores eventside, hvor der også er knyttet nogle flere ord til agendaen. Har du input, ønske om at holde et lille oplæg eller andet til dagen, så er du meget velkommen til at skrive til konsulent@timemsystem.com eller tilføje dem ved din tilmelding.

Vel mødt til årets ERFA-møde 😊

Spor

 

Vi har linet 5 forskellige spor op til jer, så der er rigeligt at vælge imellem.

 

SPOR A – Scenarier der gør din hverdag lettere i mTIME

Byd ind med dine genveje, eksemplariske arbejdsgange og gode tips til brugen af mTIME. Giv hinanden nogle gode ahaoplevelser eller idéer til at løse en arbejdsopgave smartere.
 

SPOR B – Uddannelsesspor

Hvordan kan systemlandskabet se ud, hvis man er en uddannelsesinstitution? Hvad findes der af forskellige produkter og integrationer. Hvad er roadmap’et for uddannelsessektoren.
 

SPOR C – 2020-pipeline

Vi gør meget ud af at inddrage brugerne i de større udviklingsopgaver og/eller, hvis der kommer nye lovkrav. På dette spor handler det netop og fremtidens udvikling og input til det. Kom og vær kreativ og levér input til fremtidens mTIME.
 

SPOR D – Dataspor

Her arbejdes der med data med fokus på vores datavarehus (tilkøb). Kom og få en ide om, hvad det kan eller kom med dine erfaringer i brugen af det.
 

SPOR E – ERFA-spor

Tag en pause med andre kolleger, planlæg et lille møde med en kollega, sig hej til supporten. Spor E er uden oplæg eller facilitering, men med mulighed for en uformel snak på tværs.

RonnieUdesen.jpg

Skal vi kontakte dig?

Indtast din e-mail forneden, og så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt.

Tak! Du hører fra os ASAP.

bottom of page