top of page

Officiel SKI-leverandør på 02.19 SaaS-Cloud

Mon Aug 19 2019

Tilbage i maj kunne vi afsløre, at vi blev officiel SKI-leverandør på aften 02.19 It-løsninger og -projekter, som består af et bredt udvalg af software, timebaserede ydelser til udvikling og vedligehold mv. Vi er super glade for nu også at være blevet officiel SKI-leverandør på rammeaftalen 02.19 SaaS-Cloud.


Aftalen er en frivillig aftale, som alle offentlige organisationer kan benytte til at købe standard fagsystemer som software as a service (SaaS-applikationer). SaaS-applikationer er fuldt udviklede slutbrugerapplikationer, der leveres som en internet- eller anden databaseret service.


Mere præcist betyder det, at vi til staten, regioner og kommuner mm. kan levere vores standard aktivitets- og tidssregistreringssystem, mTIME, samt ressource- og skemaplanlægningssystemet, TimeEdit; dette på konkurrencedygtige vilkår. Som leverandør lever vi op til en række minimumskriterier for kvalitet, miljø og samfundsansvar.


Om aftalen


  • 02.19 SaaS - Cloud kommer i hovedtræk til at minde om den foregående aftale på området.

  • Konkurrencedygtige priser.

  • 6 års standard løbetid med mulighed for op til 4 års forlængelse.

  • Kunder har tre måneders opsigelse på services i hele deres løbetid.

  • 100 pct. compliant med KOMBIT ift. monopolbrudssystemerne - dvs. services skal kunne tilbyde snitflader til KOMBITs systemer uden meromkostning.

RonnieUdesen.jpg

Skal vi kontakte dig?

Indtast din e-mail forneden, og så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt.

Tak! Du hører fra os ASAP.

bottom of page