Job hos os 

Seje kollegaer

Hos os bliver man en del af TIMEmSYSTEM-Teamet, som består af dygtige og passionerede mennesker, som alle arbejder på at gøre en forskel.

Flekstid

Vi har forståelse for, at man skal have privat- og arbejdsliv til at hænge sammen. Jo større balance, jo mere tilfredse medarbejdere.

Sociale arrangementer

Vi er sociale og holder meget af hinandens selskab og vores arrangementer. Vi har en sommerfest, en julefrokost med familien samt en julefest kun for personalet. Samtidig har vi hver tredje måned et arrangement gennem vores personaleforening, som vi skiftes til at arrangere.

Udvikling

Vi arbejder på et fælles fokus - et fokus hvor vi på hver vores måde kan skabe og tilføre virksomheden og hinanden mere værdi. Vi har en høj grad af medindflydelse i jobbet og hører gerne om alles gode ideer. Vi tilbyder løbende uddannelser og kurser efter den enkelte medarbejders ønske og behov.

Portræt af kvinde

Camilla

Projekt- og teamleder

Vi digitaliserer Staten, det er virkelige givende at være med til at erstatte de papirtunge arbejdsgange til moderne IT-løsninger i et væld af integrationer.

citationstegn
Portræt af mand

Michael

Udvikler

Din nye arbejdsplads udvikler sig hver eneste dag og der er stor åbenhed i at bruge de nyeste teknologier.

citationstegn
Portræt af mand

Ragnar

Udvikler

Da jeg startede i TIMEmSYSTEM oplevede jeg, at man forstår at udnytte medarbejdernes ekisterende kompetencer, samtidig med at de får chancen for at arbejde med ting de måske ikke har så meget erfaring med fra tidligere.

citationstegn

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket

Du er meget velkommen til at sende dit CV og ansøgning til Puk Lysell Selnø på admin@timemsystem.com.

portræt af kvinde
Puk_Selnoe_(transparent_background)_edit

Ledige stillinger

Forneden kan du se, hvilke stillinger vi søger.

Er du interesseret, er du velkommen til at sende dit CV og ansøgning til Puk Lysell Selnø på admin@timemsystem.com.

Softwareudvikler (praktikant)