top of page

 Vi er specialister i at sætte tid i system 

Mange virksomheder arbejder med årshjul, der beskriver organisationens proces gennem et år. Der skal laves årsopgørelse, lægges nye budgetter og selv i de enkelte projekter er der gentagelser, når der skal laves tilrettelser. 

I TIMEmSYSTEM arbejder vi med at sætte tid i system i forbindelse med arbejdstilrettelæggelse. Vi administrerer tid og håndtering af komplekse overenskomster og arbejdstid.

 

Vores tidskoncept bygger på 4 faser, som alle vores produkter dækker.

  • Historisk tid i form af statistik og datavarehus. Hvordan har man tidligere fordelt timerne, og er der noget, der skal ændres i forhold til i år?
     

  • Budgetteret tid for koncernen eller afdelinger, projekter eller enkeltpersoner. Hvad forventer man, og hvad er der aftalt af timer på de forskellige opgaver?
     

  • Planlagt tid i form af vagtplaner og skemalagt tid. Hvordan skal den budgetterede tid afholdes, så den matcher ressourcernes og opgavernes behov og bindinger?
     

  • Realiseret tid i form af tidsregistrering. Blev den planlagte tid og den budgetterede tid rent faktisk afholdt, og fik personalet de løndele, som arbejdet krævede?

Igennem arbejde med vores værktøjer i det daglige, opnår man et dataflow, som kan bruges til lønudbetaling, økonomistyring, fakturering, ledelsesinformation og business intelligence (BI).

Vil du høre mere om, hvordan tidskonceptet kan hjælpe jer? 

Tak! Du hører fra os ASAP.

portræt af mand
bottom of page