top of page

 Om os 

Hvem vi er

Hos TIMEmSYSTEM udvikler vi produkter og komponenter, og vi tilbyder rådgivning til det offentlige, halvoffentlige og private marked samt uddannelsesinstitutioner landet over. Vi er specialister indenfor overenskomst- og arbejdstidsregler indenfor digitalisering.

Gruppe af menneske omkring et bord
Dame peger på opslgstavle

Hvad vi kan

Vi forstår, fortolker og digitaliserer jeres hverdag og implementerer det i vores tidskoncept. Vores produkter er ikke kun indenfor tidsregistrering eller ressourcehåndtering. Vi tænker, forstår og ”læser” overenskomstregler, arbejdstidsregler, som vi derefter omsætter. Resultatet er en mere digital, automatiseret og effektiv ressourceanvendelse af f.eks. medarbejdere, projekter og lokaler.

Vores værdier

Improve Your Workflow er vores slogan og noget, som vi både internt og eksternt arbejder på hver eneste dag. Vi ønsker at forbedre og effektivisere vores kunders hverdag og arbejdsgange. Men internt ønsker vi også at arbejde på bedre processer, en sjovere hverdag og alt, der kan give den enkelte medarbejder glæde og merværdi i sin hverdag.

Foredrag

Det vi tilbyder

Hvad er vores kernekompetencer, hvor lægger vi vores fokus og hvorfor skal du vælge os…

Integrationer
— ”2 indtastninger er 1 for meget”

Vi har en åben API/åben grænseflade, der giver dig som kunde adskillige integrationsmuligheder og integrationer til andre relevante programmer/systemer, som du ellers benytter. Dette er med til at gøre hverdagen lettere, at kunne undgå dobbeltbookinger og vigtigst af alt, forhindrer dig i at skulle indtaste samme data flere steder. Vi sørger for at data flyder mellem de forskellige systemer. Det giver færre fejlmuligheder, mindre tastearbejde og bedre overblik - 2 indtastninger er 1 for meget.

Erfaring og forståelse

Vi har over 20 års erfaring, som gør, at vi kender til dine behov og udfordringer. Vi tænker for dig, holder styr på reglerne og forstår din hverdag og forretning. Det resulterer i udvikling af effektive og skræddersyede løsninger, som dækker hver enkelt kundes behov. Vi vejleder og hjælper gennem udfordringerne og uddanner jer også i systemerne, så I er klædt ordentligt på.

Fleksible systemer

Vi har stort fokus på, at vores løsninger er fleksible, således at hver enkelt løsning kan tilpasses fuldstændig til jeres behov. Det understøtter effektivt og bidrager til en lettere hverdag og genkendelighed. Vores systemer og løsninger er funktionsdygtige og brugervenlige med enkel funktionalitet.

Tilfører overblik og dokumentation via digitalisering

Vi giver jer et overblik og dokumentation ved at digitalisere jeres hverdag. Det bliver nemmere og mere konkret at dokumentere de vigtige ting, såsom ressourcer, måling af resultater og overblik over besparelser og udgifter. Her gælder også de krav, I eventuelt bliver underlagt af diverse finanslove. Derudover får jeres kollegaer som slutbrugere et nemt og hurtigt overblik over, hvad deres flex, ferie og reelle arbejdsopgaver er.  Vi tilfører balance i roller og rettigheder.

Vil du blive klogere?

Ønsker du at blive endnu klogere på, hvordan vi omsætter det i virkeligheden?

Tak! Du hører fra os ASAP.

portræt af mand
bottom of page