Effektiv ressourcestyring 

Noget til enhver smag

Vores systemer dækker stort set alle behov din virksomhed måtte have omend stor eller lille.

Under hver kategori ses relevante produkter, som du kan trykke på for mere info.

stopur

Tidsregistrering

Vi har markedets mest fleksible tidsregistreringssystem, mTIME, som kan håndtere alle overenskomst- og arbejdstidsregler, automatisk beregning af ferie og fraværshåndtering (komme/gå-tider, fleks, omsorgsdage, afspadsering, m.m.), beregning af ulempetillæg og godtgørelser, helligdagskalendere, m.m.  

Ønsker du en helt simpel fraværshåndtering, projekthåndtering og hurtig implementering, tilbyder vi tidsregistreringssystemet mTS. 

mTS
tandhjul

Skemaplanlægning

Det er kompliceret at få lagt det perfekte skema i de rigtige lokaler, da ressourcerne som f.eks. undervisere eller lokaler typisk administreres decentralt. Det løser vi med en central database, som administrerer alle ressourcer på et skema, og med integration til diverse administrative systemer, såsom Exchange.

TimeEdit er Skandinaviens førende lokale, skema -og ressourceplanlægningssystem for universiteter, videregående uddannelser og gymnasier

TimeEdit
 
 
månedskalendar

Vagtplanlægning

Der bliver ikke kun nemmere at lægge en vagtplan med vores vagtplanlægnings-modul mDUTY. Man får samtidig et overblik over medarbejdernes vagtrul, merarbejde, frihedsoptjening, fravær og løndele. Det vil også være muligt, at få vist sin vagtplan på mobil eller i sin Outlook kalender. 

mDUTY
dokumenter

Rapportering

Rapporter med overblik - Vi har systemet, I ejer data. Derfor har vi udviklet dataudtræksmuligheder i mTIME, mTS eller mVIEW, så man selv kan danne de rapporter der er behov for i sin organisation. Om end det er med Excel, Power BI eller datavarehus løsninger.

mVIEW
mTS
 
 
håndtryk

HR-data

Få et nemt og overskueligt overblik over organisationsstruktur i mTIME og mTS, hvilke medarbejdere og ledere der er i organisationsenhederne. Man kan på medarbejderstamkortet se hvordan medarbejderen har bevæget sig i organisationen, arbejdstidsregler, ferie/fraværssaldi og meget mere. Vi integrere til dit relevante HR-system, så data kun skal indtastet én gang.

2 indtastninger er 1 for meget!

mTIME
mTS
tjekliste

Projektstyring

Den rette projektplanlægning giver overblik, ressourcestyring og budgetoverholdelse. Vi bidrager til effektivitet og opfølgning på projektøkonomien, som til sidste gør hverdagen en hel del lettere.

Giv´ medarbejderne indsigt og overblik med mTIME, mTS eller mBUDGET. 

mTIME
mTS
mBUDGET
 
 
liniediagram

Økonomisystemer

Med en integration mellem vores systemer og sit økonomisystem, eks. Navision, opnår man hurtig og let lave omkostningsbaseret eller projektbaseret regnskaber. Lønfordeling ud fra præsterede timer bliver pludselig meget nemt at lave.

Se flere integrationsmuligheder.

mTIME
mTS logo
dollertegn

Lønsystemer

Vi håndterer alle variable løndelsberegninger i overenskomster automatisk i mTIME og mTS. De beregnede løndele og værdier overføres til lønsystemerne gennem en integrationsmotor eller filer. Nemt og bekvemt!

Se flere integrationsmuligheder.

mTIME
mTS
 
 

Vi er dygtige til at håndtere dataudveksling og integrationer mellem vores kunders egne og andre relevante systemer, deriblandt HR, løn og økonomisystemer, ESP samt andre.

Systemintegrationen mener vi gør medarbejderne mere produktive og effektive. Økonomisk set fjerner man de dyre og irriterende fejl i administrationen. Med andre ord – vi tænker systemerne sammen og arbejder på at 2 indtastninger er 1 for meget.

Tid er vores mest værdifulde ressource

Ønsker du også en effektiv og digitaliseret arbejdsdag og arbejdsgang? Så skal du møde vores tidskoncept.

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig? 

Tak! Du hører fra os ASAP.

portræt af kvinde