top of page

 App til tidsregistering 

Kategorier

mTIME-app — tidsregistrering lige ved hånden

Det kan være svært at huske, hvad man præcist har foretaget sig på en hektisk dag. Dog kommer vi ikke udenom, at tid er vores mest værdifulde ressource.

Med appen til mTIME kan du nemt holde styr på din dag, når du er på farten. Du kan registrere din komme- og gåtid, fordele din tid på aktiviteter, administrere dit fravær samt medarbejdergodkende månedens registreringer.

Appen er en simplificeret version af mTIME, og dens formål er, at du skal kunne tidsregistrere din dag med de pågældende aktiviteter, samt sætte komme og gåtider. Det er derudover også muligt at tilføje, ændre og slette fraværsregistreringer. Du har muligheden for at til- og fravælge specifikke indstillinger, såsom sprog, komme- og gåtid, hvilke aliasser du kan registrere aktivitet på osv.

De smarte funktioner​​​

Appen er simpel og giver hurtigt og nemt adgang til din daglige registrering af tid og aktiviteter. 

 

Nem login​​

 

Der er ingen grund til at huske et ekstra login. Login på vores APP integrerer direkte med Microsoft ADFS, så du kan logge ind med samme oplysninger, som når du logger på computeren.

Registrér nemt komme- og gå-tider

Når du møder, trykker du på én knap. Når nu går, trykker du på én knap. Så simpelt er det! Dét er hurtig og nem registrering. Med et ekstra tryk eller to har du selvfølgelig mulighed for at tilpasse tiderne, skulle det være nødvendigt.

 

Daglig registrering af aktiviteter

Du behøver ikke at tænde for computeren for at registrere de ting, som du har arbejdet på i løbet af dagen. Når du lige føler for det, hiver du såmænd bare telefonen op ad lommen og åbner appen. Herefter er du med ét enkelt tryk i gang med at bogføre din aktiviteter. Det er super let, og du er færdig på ingen tid!

​​

Få nemt registreret dit fravær

Samtidig med at du får et superenkelt overblik over fravær, får du også nem adgang til at registrere og søge om fravær direkte fra telefonen. Vågner du f.eks. og er sløj, så bliv bare liggende – hvis du har din mobil i nærheden selvfølgelig – for du kan med få tryk, registrere dit fravær i appen. 

 

Saldooversigt

Kunne du godt tænke dig at vide, om du kan tage fleksfri næste fredag, eller om du har mere ferie tilbage? Smutter du ind i appen, kan du finde ud af netop det med hele 3 forskellige måder at få vist dine saldi: nuværende, fremtidige og godkendte.

Tilpas den til dig

​Udover at kunne skifte sprog får du også mulighed for at bestemme, hvordan du vil have forskellige ting vist i appen. Så du kan tilføje ting, som du er vant til at se, eller fjerne nogle, så det bliver endnu mere simpelt.

 

Platforme

Appen er udviklet til iOS og Android.

Vil du høre mere om appen? 

Tak! Du hører fra os ASAP.

Khanh_Nguyen_1280x1280.png
bottom of page