App til tidsregistering 

Kategorier

mTIME-app — tidsregistrering lige ved hånden

Det kan være svært at huske, hvad man præcist har foretaget sig i en hektisk dag. Derfor kommer vi dog ikke udenom, at tid er vores mest værdifulde ressource.

Med appen til mTIME, kan du nemt holde styr på din dag, når du er på farten. Du kan registrere din komme- og gåtid, fordele din tid på aktiviteter, samt administrere dit fravær.

Appen er en simplificeret version af mTIME, og dens formål er, at du skal kunne tidsregistrere din dag med de pågældende aktiviteter, samt sætte komme og gåtider. Det er derudover også muligt at tilføje, ændre og slette fraværsregistreringer. Du har muligheden for at til- og fravælge specifikke indstillinger, såsom sprog, komme- og gåtid, hvilke aliaser du kan registrere aktivitet på, osv.

De smarte funktioner​​

Appen er simpel, og giver hurtigt og nemt adgang til din daglige registrering af tid og aktiviteter. 

 

Nem login

 

Ingen grund til at huske et ekstra login; Bruger din arbejdsplads Microsoft, så kan du logge ind med samme oplysninger, som når du logger på computeren (via noget smart noget, som hedder ADFS). 

Herefter kan du fremover vælge bare at logge ind med Touch og Face ID.

 

Registrér nemt komme- og gå-tider

Når du møder, trykker du på en knap. Når nu går, trykker du på en knap. Så simpelt er det! Dét er hurtig og nem registrering. Med et ekstra tryk eller to, har du selvfølgelig mulighed for, at tilpasse tiderne, skulle det være nødvendigt.

 

Daglig registrering af aktiviteter

Du behøves ikke tænde for computeren, for at registrere de ting, som du har arbejdet på i løbet af dagen. Når du lige føler for det, hiver du såmænd bare telefonen op af lommen og åbner appen. Herefter er du med ét enkelt tryk i gang med at bogføre din aktiviteter. Det er super let, og du er færdig på ingen tid!

Få nemt registreret dit fravær

Samtidig med at du får et super enkelt overblik over fravær, får du også nem adgang til at registrere og søge om fravær direkte fra telefonen. Vågner du f.eks. og er sløj, så bliv bare liggende – hvis du har din mobil i nærheden selvfølgelig – for du kan med få tryk og kort tid registrere dit fravær i appen. 

 

Saldooversigt

Kunne du godt tænke dig at vide, om du kan tage fleksfri næste fredag, eller om du har mere ferie tilbage? Smutter du ind i appen, så kan du finde ud af netop det, med hele 3 forskellige måder at få vist dine saldi; nuværende, fremtidige og den godkendte.

Tilpas den til dig

​Udover at kunne skifte sprog, får du også mulighed for at bestemme, hvordan du vil have forskellige ting vist i appen. Så du kan tilføje ting, som du er vant til at se, eller fjerne nogle, så det bliver endnu mere simpelt.

 

Platforme

Appen er udviklet til iOS og Android.

Vil du høre mere om appen? 

Tak! Du hører fra os ASAP.

Khanh_Nguyen_1280x1280.png