Eventdag 2020

Wed Jan 15 2020

Planlægningen af årets eventdage er er gået i gang. Det vil sige vi planlægger kun med én dag, idet vi vil gennemføre de sædvanlige 3 årlige eventdage på én og samme dag.

Vi planlægger at gennemføre dagen onsdag den 30. september 2020 i tidsrummet 9.00 til 16.00 på Scandic København, så sæt allerede nu et kryds i din kalender.

Så snart det er muligt at tilmelde sig, sender vi en invitation, til alle der er tilmeldt vores nyhedsbrev (som du kan gøre nederst på denne side).

Programmet er i sagens natur ikke færdigt endnu, men dagen vil starte med et indlæg af generel overordnet karakter om den fortsatte digitalisering af Danmark.
Dernæst et indlæg fra TIMEmSYSTEM om, hvordan vi vil føre disse strategier til virkelighed på tværs af vores produkter.
Herefter vil vi blive delt op i vores 3 kendte produkter, TimeEdit (til ressource- og skemaplanlægning), mTIME (til tidsregistrering, rapportering, HR og økonomistyring mv.) og mTS (til lønsystemer, aktivitetsregistrering, projektstyring, HR, mv.).
Der vil desuden blive etableret et 4. spor; teknik.

Vi vil omkring månedsskiftet februar/marts præsentere programmet.

Vi har knap 125 offentlige kunder, så vi planlægger med og håber på et stort fremmøde.

 

Da vi har flyttet mødestedet til mere komfortable omgivelser og med et større traktement, har vi forsøgsvis besluttet at opkræve et deltagergebyr på 300 kroner.

I håbet om at I tager vel imod denne markante ændring af det kendte koncept, ønskes alle et godt nytår.

Kommentarer og ønsker er altid velkomne

Få nyheder på e-mail

 

​Registrér dig her, og få tilsendt nyheder eller invitationer til events.

Vi bryder os heller ikke om spam, så det behøver du ikke være nervøs for. Du kan også altid nemt afmelde dig, skulle du ikke længere ønske mails fra os.

 

... eller følg os på SoMe

 

Du kan også fange nyhederne ved at følge os på LinkedIn og Facebook 😉