top of page

Ny kunde: Hjemrejsestyrelsen

Thu Aug 06 2020

Den nyoprettede styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet, Hjemrejsestyrelsen, har valgt at bruge mTIME til at registrere deres arbejdstid og aktiviteter. Det er vi super glade for, og byder dem selvfølgelig gladeligt velkommen.


Kort om Hjemrejsestyrelsen


Hjemrejsestyrelsen er en nyoprettet styrelse under Udlændinge- og Integrationsministeriet, der overtager de fleste af sine opgaver pr. den 1. august 2020.


En del af styrelsens opgaver vil være opsøgende hjemrejserådgivning, som vil blive varetaget af en ny enhed på ca. 20 nyansatte medarbejdere, der kommer til at arbejde rundt om i landet og have deres daglige gang på bl.a. udrejsecentrene.


Hjemrejsestyrelsen forventes med den nye enhed at få i alt ca. 250 medarbejdere fra 2021. Ca. 140 af disse vil beskæftige sig med hjemrejseområdet, mens ca. 110 vil arbejde i Nationalt ID-center og sekretariaterne for hhv. Udlændingenævnet og Flygtningenævnet, der rent organisatorisk overføres fra ministeriet til den nye styrelse.

Hovedsæde bliver placeret i Udlændingecenter Nordsjællands lokaler beliggende i Birkerød.


Etableringen af Hjemrejsestyrelsen sker som led i, at det i september 2019 blev besluttet at ressortoverføre ansvaret for en række af de opgaver, politiet varetager på udlændingeområdet, fra Justitsministeriet til Udlændinge- og Integrationsministeriet.

RonnieUdesen.jpg

Skal vi kontakte dig?

Indtast din e-mail forneden, og så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt.

Tak! Du hører fra os ASAP.

bottom of page