top of page

Vindere af julekonkurrence (og de rigtige svar)

Fri Jan 17 2020

I løbet af december måned blev vi i større og større julehumør. Vi startede med en klassisk jule-signatur i vores e-mails. Lidt senere kom der sne på vores kundecenter samt hjemmesiden, hvor vi alle endte med også at få nissehuer på.

Juleaften kom nærmere, og julestemningen blev kun større, så vi fandt på at holde nogle små julekonkurrencer med nogle go'e præmier.

Konkurrencerne, svarene og vinderne

For hver konkurrence blev der trukket lod bland dem med rigtigt svar. De blev herefter kontaktet, så vi kan sende dem deres ekstra julegave. (Man kunne deltage helt til 5 minutter i 2020, hvorfor "julegaverne" først kunne finde sin modtager i januar).

Julekonkurrence 1 af 3: Snefnug i vores jule-signatur

Den første opgave gik ud på at gætte (eller tælle sig frem til) antallet af snefnug i vores jule-signatur.

Det rigtige svar

I signaturen var der 23 snefnug, som kan ses markeret på dette billede.

Vinderen

Stefanie fra Miljø- og Fødevareministeriet ramte rigtigt og har vundet en middag for hende og en hun holder af.

Julekonkurrence 2 af 3: Forskellige nissehuer

I anden konkurrence skulle man finde ud af, hvor mange forskellige nissehuer vi tilsammen havde brugt på hjemmesiden.

Det rigtige svar

Vi havde kun 6 forkellige nissehuer at gøre godt med, men det gik lige. Sku' man ha' lyst at tjekke efter, så kast et blik på denne oversigt over brugte nissehuer.

Vinderen

Anni fra Designskolen Kolding var blandt dem med et rigtigt svar og blev den heldige vinder. Oprindeligt lød præmien på en go' flaske rødvin, men vi besluttede os for at opgradere den til et vinsmagningsarrangement for 2 personer :)

Julekonkurrence 3 af 3: Kolde ører

I den tredje og sidste konkurrence udfordrede vi jer til at finde personen, som ikke havde fået en nissehue på i sit portrætbillede på hjemmesiden.

Det rigtige svar

Man skulle til siden Job hos os og scrolle halvejs ned til man kom til medarbejderudtalelserne, før at man ville ku' få øje på Ragnar, der ingen nissehue havde på.

Vinderen

Der skulle noget detektivarbejde til – for han var nemlig ikke at finde på medarbejderoversigten ;) – men det lykkedes blandt andre Malene fra Zealand, som har vundet en tur i biffen for 2.

RonnieUdesen.jpg

Skal vi kontakte dig?

Indtast din e-mail forneden, og så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt.

Tak! Du hører fra os ASAP.

bottom of page