top of page

Webinars om samtidighedsferie i mTIME

Wed Jun 24 2020

Snart er Danmark overgået til den nye ferielov, og det skal mTIME naturligvis understøtte.


I starten af næste måned afholder vi webinars om samtidighedsferien i mTIME. Der vil være gennemgang af de basale regler, og hvordan de håndteres i mTIME, samt nye og kommende funktionaliteter hertil.

De deles op i 2 webinars; ét med fokus på opgørelse i dage og ét i timer.

Afslutningsvis forsøger vi at svare på de spørgsmål, som I måtte have.


Samtidighedsferie i mTIME opgjort i dage


Vi gennemgår de basale regler på ferieloven fra Medarbejder- og Kompetencestyrelsen, og hvordan dette håndteres i mTIME.


Derudover vil vi gennemgå, hvad det forudsætter at få ferieloven implementeret, samt hvornår de forskellige funktionaliteter vil blive klar til opdatering.


Tilmelding: events.timemsystem.com/index.php/webinars/160-samtidighedsferie-i-mtime-opgjort-i-dage


Samtidighedsferie i mTIME opgjort i timer


Dette webinar vil tage jer igennem håndtering af den nye ferielov opgjort i timer fremfor dage. Dvs. at vi tager udgangspunkt i regelsættet fra Kommunernes Landsforening, samt de arbejdstidsaftaler uden for normal arbejdstid (eksempelvis vagtpersonale), hvis normtid er bestemt ud fra et skema eller en vagtplan.


Også her vil vi derudover gennemgå, hvad det forudsætter at få ferieloven implementeret, samt hvornår de forskellige funktionaliteter vil blive klar til opdatering.


Tilmelding: events.timemsystem.com/index.php/webinars/161-samtidighedsferie-i-mtime-opgjort-i-timer


Tilmelding kræver en bruger i event-systemet


Det er ikke samme login som til kundecenteret eller mTIME, så du skal oprette en bruger, hvis du ikke allerede har en. Adgangskoden skal mindst være 8 tegn. Har du bare glemt din kode, kan du nulstille den. Vi kan også sende dig dit brugernavn, hvis har glemt det, eller er i tvivl om du har en bruger.

RonnieUdesen.jpg

Skal vi kontakte dig?

Indtast din e-mail forneden, og så bliver du kontaktet af os hurtigst muligt.

Tak! Du hører fra os ASAP.

bottom of page