top of page

TIMEmSYSTEM startede tilbage i 2010, og har været i konstant udvikling siden.

 

I forbindelse med 10-årsjubilæet, har vi udplukket nogle af vores højdepunkter, og sat dem op i en tidslinje.

2010

April 2010

2010-03
2010-04

Marts 2010

Fusion

Time-Sag og KnowledgeCon blev sammensmeltet til Time Management System, og vi rykkede til nye fælles kontorlokaler på Ringager.

Det nye firma skulle selvfølgelig have et logo. Efter mange versioner, endte vi med det mørkeblå logo, der havde en professionel tone med lidt karateristiske hints af de to tidligere firmaers logoer, hovedsageligt uret, som fint afspejlede, hvad virksomhedens fokus var på.

2 forskellige logoer bliver til ét nyt

Time-Sag og KnowledgeCon bliver til Time Management System.

Lokaler i Brøndby

Med det nye firma, blev der flere ansatte. For at få plads til alle daværende ansatte og de mange fremtidige, flyttede Time Management System ind i lokalerne på 2. sal i Ringager i Brøndby.

luftfoto af Rinager 4A

Bygningen på Ringager, hvor vi havde vores første lokaler. Vi hørte til på 2. etage.

2011

Oktober 2011

2011-10

Den første hjemmeside

Udover nyt navn, logo og lokaler, skulle vi jo også have en hjemmeside.

Hjemmesiden blev lavet i Flash, som var et hit den gang, da det gav mulighed for at bruge "lækker" grafik og lave "flotte" animationer.

Indrømmet, køn var den ikke, men den fungerde som et fint medie til at sprede viden om hvem vi var og hvad vi tilbød.

Hjemmesiden ligger faktisk stadig online, skulle du have lyst at udforske datidens Flash-hjemmeside 🤪 Dog skal din browser understøtte Flash, hvilket nutidens moderne browsere er stoppet med – af gode grunde – så et godt bud på en kompatibel browser er Internet Explorer 😅

skærmbillede af en hjemmeside

Time Management System's allerførste hjemmeside — det var ik' det kønneste, men vi skulle jo starte et sted 😉

2012

December 2012

2012-12

Partner med TimeEdit

Vi blev eneforhandler af skemalægningsværktøjet TimeEdit.

Vi var meget glade for at kunne meddele, at vi indgik et samarbejde med TimeEdit om at blive eneforhandler af systemet i Danmark. TimeEdit er Skandinaviens førende skema -og ressourceplanlægningssystem for universiteter og højere læreanstalter.

Med TimeEdit-partnerskabet åbnede vi op for at kunne entrere uddannelsessektoren.

Siden 1992, har TimeEdit fungeret som en løsning og svar på kundernes krav til komplekse skema -og ressourceplanlægninger. Mere end 400.000 lærere og studerende udfører deres daglige planlægning med dette system. TimeEdit er dynamisk, intuitiv, fleksibelt og let at implementere, uanset om man er et lille gymnasiet eller et stort universitet.

logoer

Time Management System og TimeEdit indgår samarbejde.

2013

Marts 2013

Maj 2013

2013-03
2013-05

Nyt navn

TIMEmSYSTEM ApS blev det nye navn for Time Management System.

Mandag d. 18 marts 2013 skiftede Time Management System navn til TIMEmSYSTEM.

 

Sammen med det nye navn kom en ny grafisk identitet; nyt logo, nye produktnavne, ny hjemmeside, nye produkter og tillægsydelser samt flere aktiviteter.

 

I anledningen inviterede vi til et kick-off for vores trofaste kunder og samarbejdspartnere, så vi kunne introducere os på ny. Receptionen fandt sted i et af Københavns ældste og mest markante bygningsværker, Børsen.

illustration af navneskifte for firma

Time Management System bliver til TIMEmSYSTM.

Nyt website

Sammen med navneskiftet kom selvfølgelig en ny hjemmeside.

I forbindelse med det nye navn, skulle hjemmesiden jo også opdateres. Da den gamle hjemmeside fra 2011 var ved at være lidt dateret, valgte vi at lave en helt ny, som samtidig var mere rig på information.

2013-website.gif

TIMEmSYSTEM's hjemmeside som den så ud i 2013.

Januar 2013

Ny ejerkreds

Time Management System går fra 4 ejere til 2.

I starten var vi 4 ejere, 2 fra hver af de sammenflettede virksomheder, men så gik Jens på pension, og Glen ville prøve nye udfordringer. Tilbage var så Jan og Khanh til at forsætte rejsen.

I den forbindelse lavede Jan og Khanh et nyt koncept og lagde nye visioner for virksomheden. Kort efter skiftede de navn, og det det koncept og nye visioner ført ud i virkeligheden.

Jan og Khanh

Jan og Khanh forsætter rejsen.

2013-01

2014

April 2014

2014-04

2015

November 2015

2015-11

Gazelle-virksomhed 2015

Onsdag d. 18. november blev vi kåret til Gazelle-virksomhed 2015.

Vi blev nr. 850 ud af de 1461 udnævnte Gazelle-virksomheder. Det blev vi meget beærede over, og vi er stolte af at have så dygtige medarbejdere.

Gazelle-logo

TIMEmSYSTEM's Gazelle-pris for 2015.

Illustration af vores systemlandskab, der viser data-flowet mellem vores systemer.

Gennembrud på uddannelsesmarkedet

Vi fik åbnet op for uddannelsesmarkedet med hjælp fra skemalægningssystemet TimeEdit og vores koncept omkring uddannelsesmarkedet.

TIMEmSYSTEM's systemlandskab

2016

April 2016

2017

Januar 2017

Juni 2017

Juli 2017

2016-04
2017-01
2017-06
2017-07

Uddannelser

I slutningen af 2015 annoncerede vi, at vi i 2016 ville begynde at tilbyde uddannelser i vores systemer, så man kunne blive certificeret administrator i f.eks. mTIME.

Som noget nyt valgte vi at tilbyde uddannelser til vores systemer. I den forbindelse udarbejde vi et katalog med vores arrangementer, der indeholdt en samlet oversigt over de uddannelser og events, som vi ville tilbyde. Hvert enkelt arrangement blev målrettet til et specifikt segment.

Formålet med det var, at vi ønskede at dygtiggøre vores kunder, så de kunne stå stærkere i deres arbejdsposition, styrke deres faglige kompetencer og derved bidrage med endnu mere viden til deres arbejdsplads.

Forside af katalog

Forsiden af kataloget med uddannelser og andre arrangementer for 2016.

Microsoft Partner på 10. år

Vi blev for første gang partner med Microsoft i 2007, men har været det lige siden. I 2017 have vi været det i 10 år.

I 2017 blevet vi atter certificeret som Microsoft Partner, som vi var blevet hvert år. Denne gang var dog 10'ende gang, hvilket vi er stolte af. Teknisk set havde TIMEmSYSTEM kun været det for 7. år i træk, men vi tillod os at tælle certificeringerne for de sammenflettede firmer med.

Certificeringen som vi har i dag, er Microsoft Silver Partner indenfor "ISV" (independent software vendor), og dækker over at vi leverer løsninger, der fungerer i et Microsoft Windows-miljø.

Logo for Silver Microsoft Partner

Microsoft Silver Partner-logoet.

100.000 brugere

2017 blev året, hvor vi rundede 100.000 brugere, hvilket var en stor milepæl for os, som vi er yderst stolte og begejstrede over.

100-tusind brugere

Vi når 100-tusind slutbrugere på tværs af vores systemer.

Lokaler i Glostrup

Der var ved at blive pladsmangel i Brøndby, så vi flyttede til nye og større lokaler i Glostrup.

Ikke kun antallet af brugere var steget gevaldigt, også medarbejderne var der kommet mange flere af. Til sidst var der simpelthen ikke plads til flere mennesker, så vi gik på jagt efter større lokaler.

Vi var så heldige at finde et perfekt sted i Glostrup. Det lå lige op ad stationen, hvilket gjorde det meget nemmere at benytte den offentlige transport for besøgende kunder såvel som medarbejdere.

En større renovering blev igangsat, så vi kunne få lysere lokaler og en dejligt indbydende reception og lounge.

Med flytningen til de lokalerne i Glostrup, hvor der var meget mere plads end i Brøndby, kom nu også muligheden for at huse store arrangementer for vores kunder.

Luftfoto af Stationsparken 24

Bygningen i Stationsparken, lige ved siden af Glostrup station, hvor vi flyttede ind på 3. i 2017.

2018

December 2018

2018-12

Ny hjemmeside

Det var på tide at opdatere vores hjemmeside, så den så lidt mer' moderne ud.

Vi syntes vores gamle hjemmeside havde brug for et facelift, så vi kunne opfylde lidt flere af vores kunders behov og ønsker. Derfor byggede vi en helt ny op fra bunden.

Indholdet blev kategoriseret, gjort overskueligt og let fordøjeligt, så man ikke længere behøvede en ph.d. i teknologiske termer.

Computer der viser en hjemmeside

TIMEmSYSTEM's hjemmeside som den så ud i december 2018.

2019

Maj 2019

Juli 2019

August 2019

2019-05
2019-07
2019-08

Officiel SKI-leverandør på 02.18 It-løsninger og -projekter

​Vi blev officielt SKI-leverandør, og kunne levere vores standard tids- og aktivitetsregistreringssystem, mTIME, på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som SKI-leverandør lever vi op til en række minimumskriterier for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

Den første aftale, som vi blev SKI-leverandør på, blev 02.18 It-løsninger og -projekter, som består af et bredt udvalg af software, timebaserede ydelser til udvikling og vedligehold mv.

Hvert år køber den offentlige sektor ind for ca. 300 mia. kr. hos private virksomheder. Statens og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) er sat i verden for at hjælpe det offentlige med at spare penge på netop indkøb, ved at lave indkøbsaftaler, der samler indkøb på tværs af det offentlige som afløfter udbudspligten.

 

Alle offentlige organisationer er underlagt EU’s udbudsregler. Reglerne sikrer bl.a., at private virksomheder som os, der ønsker at handle med det offentlige, kan afgive tilbud gennem en udbudsproces, hvor alle tilbud bliver behandlet på lige vilkår i en gennemsigtig proces. Formålet er at sikre, at opgaven går til den leverandør, der giver det mest konkurrencedygtige tilbud – målt på kvalitet og pris.

Logoet for SKI-leverandører

TIMEmSYSTEM kan bryste sig af at være officiel SKI-leverandør.

Eliteleverandør til den offentlige sektor

Vi blev placeret blandt de top-1% største leverandører til den offentlige sektor af UdbudsVagten.

Hvert år indsamles data omkring pengestrømmen mellem det offentlige og det private af UdbudsVagten. Ud fra disse data udnævnes den øverste procent til ”Eliteleverandører”. TIMEmSYSTEM modtog i år certifikatet som Eliteleverandør i 2019, og er hermed en af de top-1% leverandører til den offentlige sektor. 

 

Danmarks Statistik estimerer, at der i 2018 var omkring 300.000 aktive virksomheder. Den øverste procent udgøres således af i alt 3000 virksomheder.

Certififikat-logo af eliteleverandør

I 2019 kårede UdbudsVagten os til top-1% leverandør til det offentlige.

Officiel SKI-leverandør på 02.19 SaaS-Cloud

Super glade kunne vi annoncere, at vi nu også var blevet officiel SKI-leverandør på rammeaftalen 02.19 SaaS-Cloud.

Aftalen er en frivillig aftale, som alle offentlige organisationer kan benytte til at købe standard fagsystemer som software as a service (SaaS-applikationer). SaaS-applikationer er fuldt udviklede slutbrugerapplikationer, der leveres som en internet- eller anden databaseret service.

Mere præcist betød det, at vi til staten, regioner og kommuner mm. kunne levere vores standard aktivitets- og tidssregistreringssystem, mTIME, samt ressource- og skemaplanlægningssystemet, TimeEdit; dette på konkurrencedygtige vilkår.

Logoet for SKI-leverandører

I 2019 blev vi blev vi officiel SKI-leverandør på rammeaftalen 02.19 SaaS-Cloud.

2020

Marts 2020

2020-03

10-års jubilæum 🥳

For 10 år siden blev Time-Sag og KnowledgeCon til det vi kender i dag.

Sammenfletningen af de to virksomheder til TIMEmSYSTEM skulle vise sig at blive en go' idé, idet vi hurtigt blev en af de største leverandører inden for vores område på den Danske marked.

Det hele skulle være fejret ved at samle vores kunder til ét stort heldagsarrangement, som vi omtalte som Eventdagen 2020, med emne-specifikke spor med tilrettelagte oplæg og gæstetalere, god mad og underholding. Desværre satte Covid-19 og myndighedernes retningslinjer en stopper for, at det kunne løbe af stablen i oktober. I stedet arrangerer vi bare Eventdag 2021, som vil finde sted i september.

Laurbærkrans

TIMEmSYSTEM fylder 10 år!

bottom of page